Baby, børne- og familiefotografering

Børne- og familiebilleder

Ønsker du billeder af dine børn løbende?

Er det på tide med nye billeder af familien? Eller billeder af dine børn som gave til bedsteforældre, tanter, onkler, eller til dig selv, til at pryde væggen med og huske tiden som er, og på et tidspunkt bliver tiden der var?

Jeg anbefaler udendørsfotografering til børn fra 1,5 år og opefter. Det er min erfaring at børn er mest naturlige og mest afslappede når de er i naturen, derfor vil jeg også anbefale at I booker en udendørssession når vejret er til det. Hvis du vil se flere råd til børnefotografering så klik her.

Birk


Perfekt til familier med småbørn og babyer, vores Birk-pakke inkluderer op til 20 minutters fotografering, 5 digitale filer og koster kun 1200 kr. Det er det perfekte alternativ til traditionelle skolefotos, der fanger dit barns sande personlighed.


 • Optil 20 minutter fotografering
 • 5 digitale filer
 • 1200 kr.
Bøg


Fotopakken 'Bøg', der er perfekt til familier med småbørn og babyer. Med op til 40 minutters fotografering, får I mere tid til at  forene øjeblikket med jeres børn i fotosessionen. Fotopakken inkluderer også 10 digitale filer, så I kan gemme minderne for evigt. Alt dette for kun 2300 kr. Book jeres fotosession i dag og få flere billeder af jeres elskede små.


 • Optil 40 minutters fotografering
 • 10 digitale filer
 • 2300 kr.

Ask


Den populære Ask fotopakke inkluderer op til 60 minutters fotografering, 20 digitale filer og koster 3500 kr. Denne pakke er egnet til en familie med  flere børn. Med denne pakke er der tid til forskellige omgivelser hvis vi er eks. på stranden eller i skoven, eller endda i fotostudiet for større variation. 


 • optil 60 minutters fotografering,
 • 20 digitale filer,
 • 3500 kr.

Eg


Fotopakken Eg inkluderer op til 90 minutters fotografering, 35 digitale filer og koster 4500 kr. Den egner sig godt til jer som er en større familie, der gerne vil have både fælles billeder og portrætter.
Til denne fotopakke anbefaler jeg en udendørs fotosession.


 • optil 90 minutters fotografering
 • 35 digitale filer
 • 4500 kr.

Tillægsinfo til fotopakker:


Skulle der være flere filer, kan disse købes til 150 kr. stk. hvis man ønsker det.

Hvis fotograferingen ligger mere end 15 km fra Ejby ved Køge, kommer der kørselstillæg efter statens takster.
Tillæg for fotografering efter kl. 16 samt for weekend 300 kr.

 
 
Birk
Bøg
Ask
Eg
 
 
 

Priserne for print og rammer er som følger:


- 105 kr. pr A5 print

- 199 kr. pr A4 print

- 396 kr. pr A3 print

- 549 kr. pr. A2 print

- 140 kr. pr A4 ramme fåes i sort.

Ønskes print i særlige mål, så kontakt mig for en pris.

Gode råd ved børnefotografering


Når I skal have taget billeder af jeres børn, er der nogle gode råd, I kan følge for at sikre en optimal oplevelse.
Det er vigtigt, at jeres børn er mætte, veloplagte og i godt humør, når de skal fotograferes. Vælg derfor et tidspunkt hvor børnene normalt er friske og i godt humør.

Det er også vigtigt, at børnene føler sig trygge og tilpas under fotograferingen. Brug eventuelt deres yndlingslegetøj eller -ting som distraktion, og lad børnene lege og være sig selv, så fotografen kan fange deres ægte smil og glæde på de bedste billeder.
Hvis I vil hjælpe med at få børnene til at kigge på fotografen og smile, så stil jer bag fotografen, så børnene kigger mod kameraet.
Vi har ikke mere travlt end som så, så der er ingen grund til at presse på for smil, før børnene er klar og trygge.
Jeg anbefaler gerne fotografering udenfor, men husk gerne at klæde børnene på i forhold til vejret, hellere lidt for meget tøj om efteråret/vinteren/foråret end for lidt, man kan altid tage lag af. 
Gerne noget med uld, som varmer godt og også ser godt ud på billederne. Eller vælg at få fotograferet børnene om sommeren eller i sensommeren.